Vecka 39

MÅNDAG

Grilltallrik med oxfile,kycklingfile,kalvfärs,rödkålsallad,tzatziki serveras med ris samt skivad potatis.

TISDAG

Grillad entrecote med smörstekta kantareller,bearnaisesås serveras med pommes chateu.

ONSDAG

Grönsaksfylld kalvfärsbiffar med gräddsås,lingonsylt serveras med kokt potatis .

TORSDAG

Panko- och parmesanpanerad kycklingfilé,mixad sallad,chilibearnaise serveras med basmati ris.

FREDAG

Grillade oxfilémedaljonger,pepparsås,krossad potatis samt ångade grönsaker

VECKANS FISK

Lättpanerad torskfile med rotfrukter,gräslökssås serveras med kokt potatis.

VECKANS PASTA

Penne pasta med oxfile, svamp och grädde

VECKANS VEGETARISK

Vegetarisk schnitzel med tzatziki,broccolimix samt skivad potatis.

VECKANS ALTERNATIV

Hamburgertallrik

Ceasarsallad.